Skadedyrkontroll Bjerke

Når du trenger hjelp med skadedyrkontroll på Bjerke og har lang erfaring med å bekjempe skadedyr lokalt.

Bydelen består av blokker, rekkeboliger og eneboliger i skjønn forening, og med mye grønt. Noe som gjør at det er tilsig av mus, rotter og andre skadedyr. Derfor jobber vi effektivt og målrettet for å redusere skadedyrenes muligheter og interesse av å oppholde seg i dine omgivelser. Metodene sørger også for å sikre at de ikke kommer tilbake.

Det kan derfor være krevende å gjøre skadedyrkontroll her. Men med erfaring og kunnskap som skadedyrteknikerene har blir det gjort enklere, raskere og med gode resultater.

Kontakt oss i Oslo Skadedyrkontroll for hjelp med skadedyr på Bjerke.

Send en uforpliktende henvendelse

7 + 3 =

Når du trenger hjelp med skadedyr på Bjerke

Her får du hjelp med å få utført oppdrag med veldig gode skadedyrteknikere som har alle rette sertifiseringer, og en pris som absolutt er konkurransedyktig.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille en befaring.

Hvilke skadedyr er vanlig å bekjempe på Bjerke?

Våre oppdrag er varierte. Vi har erfaring og kompetanse på de fleste skadedyrene som dukker opp.

Hvilke metoder bruker vi for bekjempelse?

Det er mange måter å kontrollere skadedyr på, og det er viktig å velge en metode som er tilpasset den aktuelle situasjonen. Vi tar hensyn til beboere, kjæledyr og bygningen din. Det er ikke alltid skadedyrkontroll behøver å utføres med dyre, avanserte tekniker, ofte er enkle små grep tilstrekkelig for å kontrollere et skadedyrangrep.

Metoder som kan benyttes er:

  1. Fysiske sperrer: Dette inkluderer bruke av produkter som skal hindre skadedyr i å komme inn i boligen din. Dette kan være, fugemasse, stålull, metallnett, musebørster eller annet egnet product.
  2. Mekaniske feller: Dette inkluderer å bruke prodkter for å drepe eller fange skadedyr. Dette kan være alt fra musefeller, fangstbur, elektriske rottefeller, lysfeller mot insekter og annet fangstutstyr.
  3. Kjemiske midler: Dette inkluderer å bruke insektmidler for å kontrollere skadedyr. Kjemikalier kan være alt fra forgiftet åte til sprøytemiddel og gasser.
  4. Bruk av kulde eller varme: Dette bruker varme eller kulde for å drepe skadedyr. Varme eller kulde kan være alt fra fryseboks, steam maskin, frysecontainere, vaskemaskin, tørketrommel, badstu eller annet som produserer ønsket temperaur for å ta livet av skadedyr.

Tvilsomme fangstmetoder bør ikke benyttes. Kjerringråd og andre : Dette inkluderer å bruke usikre og farlige metoder for å fange skadedyr. Usikre og ideer om bruk av ikke utprøvde metoder for å bli kvitt skadedyr er ikke noe vi anbefaler. Dette kan føre til større problemer med skadedyr enn utgangspunktet var. Disse metodene kan til og med være direkte farlige for beboere og brukere av boligene eller områdene de blir utført i.

Trenger vi skadedyrkontroll?

Det er et godt spørsmål, og det er ikke alltid nødvendig å bruke dyre metoder for kontroll eller fjerning av skadedyr. Noen ganger kan de enkle og rimlige måtene være vel så bra.

Ta kontakt med oss, ditt lokale skadedyrfirma, for hjelp eller bare noen gode råd. Vi har mye erfaring med skadedyr på Bjerke. Husk det er viktig at du velger riktig metode for skadedyrkontroll.

Serviceavtalerer

Serviceavtaler

Mange privatpersoner og bedrifter ønsker å ha noen som følger opp mot skadedyr, og det kan vi gjøre. Vi inngår gjerne en serviceavtale for HORECA bedrifter og andre. Det kan være en generell serviceavtale, eller rettet mot et spesifikt skadedyr som maur, flygende insekter, mus og rotter, og også skjeggkre og veggedyr.

Veggedyr

Veggedyr

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt veggedyr i din bolig på Bjerke, eller andre steder i Oslo.

Veggedyr bekjempes med limfeller, med rydding, med damp, med tørkepulver og med veggedyrskåler. Alt dette kan vi gjøre for deg.

Rotter og mus

Gnagere: Rotter og mus

Det er et kjent problem med rotter og mus på Bjerke, og vi er flinke på å bekjempe den type skadedyr. Ta kontakt med oss hvis du mistenker eller vet at du har problemer med skadedyr

Kakerlakker

Kakerlakker

Spesielt tysk kakerlakk sprer seg på Bjerke, og dette er et skadedyr det ikke er smart å prøve å utrydde selv. Kakerlakker tåler godt gift fra insektssprayer, og de blir til og med mer og mer resistente mot denne giften. Vi anbefaler spesiell åtegift til bekjempelse av kakerlakker, og det er gift som kun godkjente skadedyrteknikere har lov til å håndtere.

Skjeggkre og sølvkre

Skjeggkre og sølvkre

Mange sliter med å se forskjell på disse, og det er egentlig helt ok,. Bare ring når du får problemer med dem, for de er vanskelige å bli kvtt selv.

Vi bekjemper disse med spesiell åte som vi legger som små prikker langs med lister i huset.

Ta kontakt for skadedyrkontroll på Bjerke

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.

Mer info om Bjerke

Info

33 422 innbyggere (1. januar 2020)[1] og et areal på 7,7 km². Bydelen er Oslos nest minste bydel målt i antall innbyggere, men vokser raskest. Prognosen er at befolkningen øker til 41 000 i løpet av de ti neste[når?][klargjør] årene. Bydelsadministrasjonen lå tidligere på Økernsenteret, men har flyttet til Ulvenveien 80 og 84 (NAV) på Ulven.

I tillegg til Økernsenteret er Linderud senter, Veitvet senter, Bjerkebanen og senteret på Årvoll sentrale handelsområder i bydelen. Det ligger også en del næringsvirksomhet langs Brobekkveien.

4 delbydeler

Bjerke består av de fire delbydelene Årvoll (nord), Veitvet (nordøst), Linderud (sydøst) og Økern (sydvest). Delbydelene er igjen delt inn i følgende grunnkretser:

Veitvet: Veitvet, Sletteløkka, Veitvet vest, Veitvet senter og Bredtvet

Linderud: Borrebekken, Vollebekk, Linderud og Nedre Linderud

Økern: Refstad, Økern, Risløkka, Brobekk, Nordre Hovin, Aker sykehus, Bjerkebanen og Økern senter

Årvoll: Øvre Disen, Tonsen, Tonsenhagen, Årvoll, Kolåslia og Sandbakken

Boligbebyggelsen er i stor grad lokalisert langs Trondheimsveien, som skjærer gjennom bydelen fra Sinsenkrysset i vest til Rødtvet i øst. Langs veien finnes bl.a. Aker sykehus, Bjerke Travbane, Linderud senter og Veitvet senter. Lenger sør i bydelen finnes større arealer for næringslivet, bl.a. langs Østre Aker vei, med trafikknutepunktet Økern lengst i sørvest.

 

Skadedyrkontroll i Bjerke Oslo