Skadedyrkontroll Nordre Aker

Når du trenger hjelp med skadedyrkontroll på Nordre Aker og har lang erfaring med å bekjempe skadedyr lokalt.

Denne bydelen består av mange bygg, infrastruktur og grøntarealer. Det urbane gjør at rotter, mus og andre skadedyr trivesr. Derfor jobber vi effektivt og målrettet for å redusere skadedyrenes muligheter og interesse av å oppholde seg i dine omgivelser. Metodene sørger også for å sikre at de ikke kommer tilbake.

Det kan derfor være krevende å gjøre skadedyrkontroll her. Men med erfaring og kunnskap som skadedyrteknikerene har blir det gjort enklere, raskere og med gode resultater.

Ta derfor kontakt med oss i Skadedyrfix for å få hjelp og tilbud på skadedyrbekjempelse her i Nordre Aker.

Send en uforpliktende henvendelse

7 + 5 =

God skadedyrbekjempelse med gode resultater i Nordre Aker

Her får du hjelp med å få utført oppdrag med veldig gode skadedyrteknikere som har alle rette sertifiseringer, og en pris som absolutt er konkurransedyktig.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille en befaring.

Hvilke skadedyr er vanlig å bekjempe i Nordre Aker?

Våre oppdrag er varierte. Vi har erfaring og kompetanse på de fleste skadedyrene som dukker opp.

Hvilke metoder bruker vi for bekjempelse?

Det er mange måter å kontrollere skadedyr på, og det er viktig å velge en metode som er tilpasset den aktuelle situasjonen. Vi tar hensyn til beboere, kjæledyr og bygningen din. Det er ikke alltid skadedyrkontroll behøver å utføres med dyre, avanserte tekniker, ofte er enkle små grep tilstrekkelig for å kontrollere et skadedyrangrep.

Metoder som kan benyttes er:

  1. Fysiske sperrer: Dette inkluderer bruke av produkter som skal hindre skadedyr i å komme inn i boligen din. Dette kan være, fugemasse, stålull, metallnett, musebørster eller annet egnet product.
  2. Mekaniske feller: Dette inkluderer å bruke prodkter for å drepe eller fange skadedyr. Dette kan være alt fra musefeller, fangstbur, elektriske rottefeller, lysfeller mot insekter og annet fangstutstyr.
  3. Kjemiske midler: Dette inkluderer å bruke insektmidler for å kontrollere skadedyr. Kjemikalier kan være alt fra forgiftet åte til sprøytemiddel og gasser.
  4. Bruk av kulde eller varme: Dette bruker varme eller kulde for å drepe skadedyr. Varme eller kulde kan være alt fra fryseboks, steam maskin, frysecontainere, vaskemaskin, tørketrommel, badstu eller annet som produserer ønsket temperaur for å ta livet av skadedyr.

Tvilsomme fangstmetoder bør ikke benyttes. Kjerringråd og andre : Dette inkluderer å bruke usikre og farlige metoder for å fange skadedyr. Usikre og ideer om bruk av ikke utprøvde metoder for å bli kvitt skadedyr er ikke noe vi anbefaler. Dette kan føre til større problemer med skadedyr enn utgangspunktet var. Disse metodene kan til og med være direkte farlige for beboere og brukere av boligene eller områdene de blir utført i.

Trenger vi skadedyrkontroll?

Det er et godt spørsmål, og det er ikke alltid nødvendig å bruke dyre metoder for kontroll eller fjerning av skadedyr. Noen ganger kan de enkle og rimelige måtene være vel så bra.

Ta kontakt med oss, ditt lokale skadedyrfirma, for hjelp eller bare noen gode råd. Vi har mye erfaring med skadedyr i Nordre Aker. Husk det er viktig at du velger riktig metode for skadedyrkontroll.

Serviceavtalerer

Serviceavtaler

Mange privatpersoner og bedrifter ønsker å ha noen som følger opp mot skadedyr, og det kan vi gjøre. Vi inngår gjerne en serviceavtale for HORECA bedrifter og andre. Det kan være en generell serviceavtale, eller rettet mot et spesifikt skadedyr som maur, flygende insekter, mus og rotter, og også skjeggkre og veggedyr.

Veggedyr

Veggedyr

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt veggedyr i din bolig i Nordre Aker, eller andre steder i Oslo.

Veggedyr bekjempes med limfeller, med rydding, med damp, med tørkepulver og med veggedyrskåler. Alt dette kan vi gjøre for deg.

Rotter og mus

Gnagere: Rotter og mus

Det er et kjent problem med rotter og mus i Nordre Aker, og vi er flinke på å bekjempe den type skadedyr. Ta kontakt med oss hvis du mistenker eller vet at du har problemer med skadedyr

Kakerlakker

Kakerlakker

Spesielt tysk kakerlakk sprer seg i Nordre Aker, og dette er et skadedyr det ikke er smart å prøve å utrydde selv. Kakerlakker tåler godt gift fra insektssprayer, og de blir til og med mer og mer resistente mot denne giften. Vi anbefaler spesiell åtegift til bekjempelse av kakerlakker, og det er gift som kun godkjente skadedyrteknikere har lov til å håndtere.

Skjeggkre og sølvkre

Skjeggkre og sølvkre

Mange sliter med å se forskjell på disse, og det er egentlig helt ok,. Bare ring når du får problemer med dem, for de er vanskelige å bli kvtt selv.

Vi bekjemper disse med spesiell åte som vi legger som små prikker langs med lister i huset.

Mer info om Nordre Aker

Info

Bydelen har 52 327 innbyggere (1. januar 2020)[1] og et areal på 13,6 km². Bydelen strekker seg fra Trondheimsveien i øst til Sognsvannsbekken i vest, og fra Nydalen i sør til Solemskogen i nord. Bydelen ble opprettet i 2004, da man slo sammen de gamle Bydel Sogn (1988-2003) og Bydel Grefsen-Kjelsås (1988-2003) og i tillegg utvidet med områdene Ullevål hageby, Blindern og Gaustad.

Bydelen regnes som «ytre vest», men består av en sammenslåing mellom strøk som tradisjonelt hører til både vestkanten og østkanten. Nordre Aker er i stor grad forstadsbebyggelse. De urbane unntakene er Nydalen/Storo-området som utgjør den nordligste delen av byen Oslo, samt Blindern-området og Gaustadbekkdalen som huser store deler av Universitetet i Oslo.

Nordre Aker inkluderer strøk som tradisjonelt sett regnes som både vestkant og østkant. Det er også noen strøk innenfor bydelen som er vanskelig å plassere i noen av disse «boksene», også historisk, siden den eneste klare grensen mellom øst og vest i Oslo er Uelands gate, som i sin helhet ligger utenfor Nordre Aker.

De følgende er tradisjonelle vestkantstrøk: Blindern, Gaustadbekkdalen, Gaustad, Ullevål Hageby, Sogn, Nordberg, Kringsjå, Berg, Grefsen, Disen, Lofthus og Kjelsås.

Strøk i Nordre Aker som tradisjonelt anses som østkant, er disse: Nydalen og Storo.

Korsvoll, Tåsen og Brekke er vanskeligere å plassere. Tåsenveien og Svenskegjerdet har iblant blitt brukt som skille. Da blir Tåsen delt mellom øst og vest, lik strøket Ila lengre nede i byen, mens Korsvoll og Brekke er på østkanten. Hvis man bruker Maridalsveien som skille er Tåsen og Korsvoll vest, Brekke øst. Imidlertid finnes det også de som regner Brekke til vestkanten, og dermed bruker Akerselva som øst/vest-skille nord for Nydalsdammen.

     

    Ta kontakt for skadedyrkontroll i Nordre Aker

    Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.