Når du hjelp med å bli kvitt skadedyr

Bli kvitt skadedyr i Oslo og omegn

Når du har behov for hjelp med alt fra rotter og mus til veggedyr og andre insekter: Kontakt oss.

Her får du hjelp med å forstå omfanget, hjelp med å vita hva du bør gjøre selv, og hva som bør eller må overlates til profesjonelle skadedyrteknikere.

Konkurransedyktige priser og dyktige innen all skadedyrbekjempelse.

Hvor fort merker man veggedyr?

Hvor fort merker man veggedyr?

Noen lurer på hvor fort man merker veggedyr, og det varierer fra person til person. Noen kan merke det samme natt, mens andre ikke vil merke noe de første gangene de får et veggedyrbitt. Det er derfor ikke en klar tommelfingerregel for hvordan dette oppleves. Veggedyr...

Rotter i kloakksystemet i oslo

Rotter i kloakksystemet i oslo

Byen Oslo er kjent for sin fine utsikt der innerst i Oslo-fjorden, sitt pulserende liv i Karl Johans gata og sin rike historie som Norges hovedstad. Men under overflaten av byen er det en annen virkelighet, en som mange turister og innbyggere kanskje ikke er klar...

Bli kvitt rotter

Bli kvitt rotter

Rotter er en vanlig skadedyr som kan forårsake mye skade i hjem og bedrifter. De kan forurense mat, spre sykdom og forårsake strukturelle skader og ikke minst gnage i stykker mye og drite det ned. Ikke bare det, men de kan også være vanskelige å bli kvitt. Rotter kan...

Hva er veggedyr

Hva er veggedyr

Veggedyr har vært et problem i århundrer, med klager på dem som dateres tilbake til antikkens Hellas. Dessverre er dette fortsatt et problem i dag, med rapporter om angrep i både bolig- og næringseiendommer. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på hva veggedyr...

Skadedyr vi fjerner:

 • Rotter
 • Mus
 • Veggedyr
 • Skjeggkre
 • Sølvkre
 • Kakerlakker
 • Majorstubille
 • Pelsbille
 • Fugler
 • Insekter
 • Stokkmaur
 • Sukkermaur
 • Andre typer skadedyr

Vi hjelper privatpersoner, byggeiere, bedrifter, restauranter, offentlige steder og andre i hele Stor-Oslo, samt i Bærum, Drammen, Jessheim og ned i gamle Østfold med gode priser og kvalitet på skadedyrtjenester.

Det utføres både giftfri skadedyrbekjempelse og kontroll med gift, alt avhengig av hvilket skadedyr det gjelder, hvor det er og hva som er anbefalt metode.

Vi ønsker ikke bare at du skal bli kvitt skadedyrene, men også at du skal sitte igjen med et trygt og sikkert sted å oppholde seg etterpå. Både for deg og for dyr.

Derfor sender vi kun sertifiserte skadedyrteknikere som vi vet har bred erfaring og god kunnskap, og er flinke i jobben sin.

Velkommen til å ta kontakt!

Ofte Stilte Spørsmål

Spørsmål om skadedyrkontroll

u

Hva koster skadedyrkontroll?

Det kommer helt an på hva du trenger hjelp med. Rotter og mus kommer helt an på situasjonen der de er, hvor stort område de er på og hvilke tiltak som kan gjøres. Det å fjerne et vepsebol ligger gjene på ca 2900,- men det påvirkes selvfølgelig helt an på hvor vepsene holder til. Veggedyr er ofte det som koster mest, men det kommer helt an på hvor stort angrepet er og om det er lett å behandle rommet med mer. Skjeggkre-behandling ligger på normalt 3000-6000,-, avhengig av boligens størrelse, og da trenger man kun én behandling. Små leiligheter ca 2900 til 4500,- og normale eneboliger ca 4000 til 6000 kroner.

Send oss en henvendelse for å få et prisestimat på jobben du trenger å få utført.

u

Kan jeg få fastpris på skadedyrkontroll?

Ja, du kan få avtalt en fastpris. Men dette kan ikke gjøres før en tekniker har sett på omfanget først. Du kan derimot få et ikke bindende prisestimat i forkant. Noen oppdrag prises på fastpris uansett.

u

Har dere døgnvakt?

Nei, vi kan ikke sende ut skadedyrkontrollør på veldig kort varsel. Men det er svært sjeldent skadedyrkontroll haster. Ta komtakt for å høre når det gjelder tidskritiske oppdrag som for eksempel å fjerne rotter fra en restaurant.